MITÄ ON PAINTBALL?
Paintball on vauhdikas laji, jossa vastakkaiset joukkueet pyrkivät eliminoimaan vastustajansa pois pelistä värikuulan osumalla. Värikuulamerkkaimet toimivat hiilidioksidipullon paineella, ja käytettävät värikuulat ovat täysin myrkyttömiä ja luontoon hajoavia. Kuulien väri on elintarvikeväriä. Ohjaajamme opastavat asiakkaat pelin sääntöihin ja turvallisuusmääräyksiin. ​Tutustu kuitenkin ohjeisiin tarkasti jo ennen pelejä. Huomioithan, että laji ei sovellu liikuntarjaoitteisille.  
Kesto: 2h 
Pyydä tarjous
Ohjeet ja peliehdot

HINTA ALKAEN 409 € (10 pelaajaa)
+ ALV 10 %

Pyydä tarjous
PAKETTI SISÄLTÄÄ
 1. PAINTBALL-MERKKAIN
  Jokaisen pelaajan tärkein työväline on tietenkin paintball-merkkain, joka kantaa nimeä Tippman Custom 98.
 2. MASKI JA HAALARIT
  Värikuulat lähtevät Tippmanista jopa 90 m/s nopeudella, joten ne maalaavat näyttävästi edustusvaatteesi. Kasvosi ja vaatteesi on tärkeää suojata laadukkaalla V-Force maskilla sekä haalareilla.
 3. VÄRIKUULAT 500kpl
  Merkkaimen tueksi jokainen pelaaja tarvitsee värikuulia, joita kuuluu peruspakettiin yhteensä 500kpl. Tällainen määrä "kuteja" riittää hyvin 90min mittelöön.
PELIPAIKKA?
Ulkokenttämme sijatsee Majatalo Majakosken lähimaastossa, noin 10km Jyväskylän keskustasta. Osoite: Kankaanpäänranta 5, 40660 Jyväskylä. 
LISÄPALVELUT?
 1. Saunatilat
  Paintball-pelien yhteyteen on mahdollisuus vuokrata saunatilat tai ruokailu yhteistyökumppanimme Majatalo Majakoskelta. Pyydä tarjousta yhteydenottolomakkeella.
 2. Workshop
  Haluatko edistää työyhteisösi tiimiytymistä? Aloita päiväsi tiimiytymis-workshopilla, jonka opit voit siirtää suoraan käytäntöön Paintball-kentälle. Kysy lisää ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Nimi
Sähköposti
Viesti
Puhelinnumero
Pelaajamäärä
Milloin haluatte pelata
Lähetä